netti_kukkopilli.jpg

Mutta en puhu nyt siitä. Ei kannata aliarvioida klikkiotsikon voimaa. Nyt tulee vähän tavallista höpösempiä. No jaksakaa :) Hypätään suoraan altaan matalaan päähän pää edellä.

 

Kaikki mitä teet on arvokasta. Koska sinä elät sitä tällä hetkellä. Ei ole taidetta. Kaikki on taidetta. Ja tarkoitan tämän siitä suunnasta että työ on aina arvokasta ja sen ja vapaa-ajan erottaminen pitäisi olla jokseenkin turhaa. Mutta tästä lisää. Saa olla eri mieltä. Joo tiedän, kiitos. Olet vaikka missä paikassa ja missä tilanteessa tahansa niin se on sun elämä just nyt. Aivan sama onko se patotyömaa Portugalissa, kahvikuppiin puhaltaminen kavereita odotellessa tai vaan yksinäinen ilta tietokoneen kanssa. Sitä ja sinun kokemuksiasi ei voi ottaa sulta pois. Jos et itse luovu niistä.

Se että miettii mitä muut ajattelee on loppujen lopuksi aika turhaa. Ole rohkea? Ei tarvitse olla. Ole sinä. Tutustu itseesi ja ystävysty. Sitten on tilaa niille muillekin. Tämä on itsestään selvyys niin monelle. Ei minulle ja siksi siitä kirjoitankin.

Usko muihin ihmisiin. Kaikki ei pysty näyttämään teoillaan minkälaisia ne on. Kysy kysymyksiä, mutta kohteliaasti. Varo muodostamasta kuvaa toisesta. Anna sen itse täyttää se astia ja piirtää se kuva sinulle.

Naura. Hymyile. Rakasta. Ei täällä muuta ole.

Ja sitten eläinvideo. Heippa :D